Naše antikvariáty |
Výkup knih a knihoven |
Obchodní podmínky |
Kniha přání a stížností |
Kontakty |
Odkazy |
Obsah košíku
Knihy přidané dnes tento týden
Kniha není v současné době dostupná.
Zkuste hledat v aktuální nabídce: |
Sýry a příprava sýrových jídel
stručný popis výroby sýrů, posuzování a hodnocení, význam ve výživě, přípravy pokrmů
Václav Kněz, Hana Pačová,
SNTL, Praha,
1958,
velmi dobrý stav, rohy a hrany obálky pomačkané, ošoupané, listy zahnědlé, obálka zahnědlá, horní hrana hřbetu odřená,
orig. brož s přebalem, 43 obrázků, 13 tabulek, 2. vydání,
130 stran,
Kuchařky,
prodejna: Externí sklad Arco
SC 18986Q x
Tiskni |
Zkuste vyhledat také
|