Naše antikvariáty |
Výkup knih a knihoven |
Obchodní podmínky |
Kniha přání a stížností |
Kontakty |
Odkazy |
Obsah košíku
Knihy přidané dnes tento týden
Kniha není v současné době dostupná.
Zkuste hledat v aktuální nabídce: |
Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin
vzhledem ku neobecnějším a nejhrubším způsobům porušování
Josef Klaudi,
L. L. Korber, Praha,
1890,
velmi dobrý stav, hrany mírně odřené,
poloplátěná vazba, lehce vyrudlý hřbet s oděrky, ty jsou i na okrajích desek, nepatrně ušpiněné rohy listů, podpis a razítko pův. majitele knihy, 53 vyobrazení,
112 stran,
Naučná literatura/Literatura faktu,
prodejna: Arco
JF 01345C
Tiskni |
Zkuste vyhledat také
|